OFFICE SOLUTION

Chipolo Classic Combi kleur Blauw (2 stuks)

Afbeelding:


Overige afbeeldingen:

Informatie:

Categorie: Chipolo Classic CombiDeals
Artikelnaam: Chipolo Classic Combi kleur Blauw (2 stuks)

Productomschrijving

Kwijt? Gevonden!
Hoe slordig of netjes je ook bent, je bent je spullen of telefoon altijd op het verkeerde moment kwijt! De oplossing is de Chipolo Classic! Hang een Chipolo aan alles wat je niet kwijt wilt raken. Op de iPhone/iPad/Android app kun je zien waar de Chipolo is.

Chipolo Classic kleur Blauw (2e generatie) is een Bluetooth sensor die verbinding maakt met de Chipolo app en heeft een gemiddeld bereik van ongeveer 30 meter (tot 60 meter mogelijk). Omdat je rondloopt als je iets zoekt is het bereik een cirkel van 30 meter rondom je telefoon, dus ruim voldoende.

Hoe werkt de Chipolo Classic kleur Blauw
Als je een item niet kunt vinden, dan loop je rond totdat de app een (Bluetooth) verbinding met de Chipolo heeft. Is er verbinding, dan kun je een goed hoorbaar alarm op de Chipolo af laten gaan. Zo is deze makkelijk terug te vinden.

Is de Chipolo buiten bereik, dan zie je de laatst bekende (telefoon GPS) locatie en de datum in de app. Je kunt dan kiezen voor ‘Stuur bericht indien gevonden’ zodat je een melding krijgt wanneer je zelf weer contact hebt met de Chipolo of wanneer een andere gebruiker (Crowd GPS/Crowd search) jouw Chipolo ziet waardoor je een update van de locatie binnen krijgt.

Ben je je telefoon kwijt, druk dan twee maal op de Chipolo en de telefoon geeft een geluid (werkt ook als de telefoon op stille modus staat). Als je telefoon te ver weg is kun je via de Chipolo website inloggen en de laatste locatie van je telefoon zien, de telefoon een geluid laten maken of een bericht op het scherm zetten voor de vinder.

Delen met anderen
Dit is een krachtige functie. Je kunt hiermee jouw Chipolo delen met anderen. Ook niet Chipolo gebruikers kunnen meedoen, alleen de app installeren en een account aanmaken is al genoeg. Hiermee kunnen anderen jouw Chipolo helpen vinden. Als ze in de buurt zijn van jouw Chipolo wordt er automatisch een Bluetooth verbinding gemaakt kunnen ze het alarm af laten gaan. De hoofdeigenaar van de Chipolo krijgt op dat moment de laatste locatie door in zijn app (dat is de GPS locatie van de telefoon van degene die contact heeft gemaakt met jouw Chipolo) en wie er contact heeft gehad met jouw Chipolo.

Chipolo webportal
Via de website van Chipolo kun je inloggen en zie je je Chipolo’s op de kaart. Je kunt dan de locatie bekijken en je telefoon een geluid laten geven of een tekst op het startscherm van je telefoon laten zien.

Specificaties

Smart Anti-loss:
Ja
Left Phone Alert:
Ja
One Touch Find:
Ja
Lost & Found Network:
Ja
Find Your Phone:
Ja
Group-Control:
Ja
Bidirectional Alarm:
Ja
Voice Controlled:
Ja
Afmetingen:
35mm ø en 5mm dik
Batterij:
CR2025
Batterij duur:
+/ 9 maanden
Batterij vervangbaar:
Ja
Bereik (binnen):
+/- 30 meter in een cirkel
Bereik (max):
+/- 60 meter zonder storingen
Vereisten:
Android 4.4 / IOS 9 of hoger
Vereisten:
Bluetooth 4.0 of hoger

Geteste apparaten:

Bestellen:
Levertijd:


Op voorraad en geleverd in 1 werkdag!

Prijs

30,00 excl. btw